Magdalena och Benjamin på Injectellence är båda legitimerade läkare och jobbar med fillers och botox sedan flera år tillbaka. De utför även sclerosering (behandling av ytliga ådernät).

Med ett estetiskt öga, gedigna injektionskunskaper och ett naturligt resultat i fokus skräddarsyr de kundens behandling efter önskemål.

Fillers är en icke-permanent produkt som består av hyaluronsyra, som också finns naturligt i kroppen. Hyaluronsyra binder vatten och fukt och bryts ned med åldern, vilket resulterar i volymförlust, rynkor, fina linjer och att huden tappar sin elasticitet. Med fillers kan man återskapa detta genom att injicera olika områden i ansiktet. Fillern bryts gradvis ned och hållbarheten är mycket individuell men kan påverkas av yttre faktorer såsom rökning, alkohol, solning och träning.

Vanliga områden man kan behandla är: läppar, kindben, käklinjer, marionettlinjer, nasolabialveck (vecken mellan näsa och mun), tear trough (håligheten under ögonen), hakan, näsan (korrigering) m.m.

Botox (botulinum toxin A) är ett muskelavslappnande medel som används för att reducera linjer och rynkor som uppkommit i t.ex. ansiktet genom ansiktsmusklernas aktivitet.

Besök gärna deras hemsida www.injectellence.se eller Instagram: injectellence för mer information, priser, bokning m.m.