Fransförlägning

Är en behandling med flera tekniker. Du kan välja mellan ett väldigt fint naturligt resultat genom singelfranstekniken där du sätter en onaturlig frans på en naturlig frans eller också en mer makead look med volymfranstekniken där man sätter från 2D-7D i en liten såkallad ”fan/knippe” av onaturliga fransar på en naturlig frans.

Varför gör man en fransförlängning?

Fransförlägning inom singelmetoden är för dig som vill ha ett mer fylligt, långt och naturligt resultat.

Vill du däremot ha ett mer dramatiskt resultat så är volym att rekomendera där det skapar mer volym för ögat, mer täthet, fluff och längd. En fransförlängning gör även att du slipper de där extra 10-15 minuterna på morgonen att dra på mascara, istället vaknar du upp med fina fransar som lyfter och piggar upp ögonen samt med rätt metod förstora eller förlänga och även för att ge ett mer intryck utav att du bär mascara.

Att tänka på

1. Kom osminkad till din behandling!

2. Undvik vatten de första 12 timmarna.

3. Borsta fransarna minst en gång om dagen. Men rengör den om du haft den på ett bakterielltfyllt ställe så som i väskan..

4. Använd INGA OLJEPRODUKTER då detta medför släpp utav fransarna.

5. Dra, slit och ryck aldrig i fransarna, det kan skada din egna frans. Vill du ta bort de gå till din fransstylist.

6. Använd INTE mascara på fransarna, det kan vara svårt att få bort allt vilket medför risken att annan smuts fastnar och kan orsaka infektioner.

7. TVÄTTA DAGLIGEN dina fransar med försiktighet, gärna med ett schampo speciellt för fransar. Att tvätta fransarna förbättrar hållbarheten och tar även bort smuts som kan försämra hållbarhet samt orsaka onödiga infektioner.

8. Rekommenderat återbesök är 3-5 veckor, beroende på hur man skött sina fransar.

Prislista fransar