Göteborgs Kostrådgivning startades av mig, Annelie Borg. Jag är Lic. kostrådgivare och utbildad folkhälsovetare och startade företaget med agendan att hjälpa människor hitta ett hållbart och bra sätt att förändra sina kostvanor. Mitt intresse för kost väcktes då jag under en period hade diffusa smärtor i magen som ingen läkare kunde förklara eller bota. Jag började experimentera med kosten och ganska snart kunde jag se hur mina nya matvanor inte bara hjälpt mig att bli av med mina magsmärtor utan dessutom bidragit till att jag kände mig piggare, starkare och mådde bättre. En förändring jag tidigare aldrig hade trott var möjlig på grund av enbart ändrad kost.

Idag jobbar jag med att få andra att uppleva samma positiva hälsoeffekter och förstå hur kosten inverkar på hälsan. Oavsett vad dina ambitioner är, skapar mitt stora intresse för kost ett engagemang att coacha och inspirera dig till att nå just dina mål.

Mitt arbetssätt

De kostråd jag ger utgår alltid från en tanke om att skapa en näringsrik kost med hela, rena livsmedel som grund. Det är livsmedel som gör stor skillnad att få in i sin vardagliga kost. Jag tänker inte att kosten alltid måste vara perfekt utan att det snarare handlar om att bygga upp en bra grundkost för att må bra och få bra resultat.

En viktig del som du också får hjälp med som kund hos mig är den mentala biten. Du får insikt om hur tankarna styr din förändring och får jobba med att skapa nya tankebanor. Jag tipsar om hur du aktivt kan jobba för att hitta in i bra tankemönster och förklarar hur du kan lyckas genomföra en verklig förändring med hjälp av rätt tankesätt.

Prislista kostrådgivning